Peter Chudík: Dôveru ľudí nesklamem

10.11.2013 Prešov

Víťazstvo v prvom kole volieb predsedu Prešovského samosprávneho kraja považujem za ocenenie našej spoločnej práce v prospech stability a rozvoja našich miest a obcí. Ďakujem každému, kto sa zúčastnil volieb a prejavil tým záujem o budúcnosť Prešovského kraja. Zároveň ďakujem za každý jeden hlas, ktorý prispel k môjmu štvrtému zvoleniu do funkcie predsedu PSK. Túto dôveru si veľmi vážim a pokračovaním v poctivej práci chcem dokázať, že ju nesklamem.

Chcem poďakovať všetkým ľuďom, ktorí prispeli k pokojnému a dôstojnému priebehu volieb do VÚC. Bezproblémové voľby ukazujú, že ľudia nášho kraja sa nenechajú zatiahnuť do politických hier, ale prajú si stabilitu a spoluprácu ľudí dobrej vôle na rozvoji nášho kraja.

Výsledky volieb do VÚC nám umožnia pokračovať v začatej práci a dokončiť mnohé rozbehnuté projekty. Je dobré, keď predseda kraja dokáže spolupracovať so zastupiteľstvom, samosprávami, ako aj s vládou SR, s ktorou máme rovnaké názory na zabezpečenia rozvoja a prosperity pre všetkých ľudí nášho spoločného domova - Prešovského kraja.


Peter Chudík

Prešov 10. novebmbra 2013
 

Vyberte región

mark